In functie de activitatea ta pe site si de diverse promotii, babybu.ro te premiaza periodic cu vouchere pe care le poti folosi in cazul comenzilor efectuate pe site. Ce trebuie sa stii este ca aceste vouchere au o perioada de valabilitatate limitata in functie de promotia de care apartine si pot fi folosite o singura data. Contravaloarea acestuia se va scade din totalul cumparaturilor tale. Voucherele nu sunt transmisibile.

Cum pot primi un voucher ?

In functie de campaniile organizate pe site, sunt foarte multe metode de a primi un voucher. Voucherele sunt emise doar in perioada activa a unei campanii si poti primi voucher pentru :

-          In campaniile periodice

-          Pentru un share pe pagina noastra de Facebook

-          Daca ai uitat produse in cos poti primi un voucher pentru a finaliza comanda

-          Voucher pentru cumparaturi pe anumite categorii sau subcategorii de produse.

 

Cel mai important lucru este sa ai creat cont pe babybu.ro pentru a putea primi un voucher atunci cand una din campaniile de mai sus sunt active si astfel vei primi un voucher pe adresa de email furnizata. Dupa ce ati completat formularul de inregistrare, veti primi un mail automat de creare a contului. Utilizatorii ce detin mai multe Vouchere pot utiliza in cadrul unei comenzi un singur voucher, nu se pot cumula procentele de discount a mai multor vouchere si se pot utiliza doar in comenzi separate.Voucherul poate fi utilizat pentru comenzi cu mai multe produse, discountul se acorda la intreaga valoare.

Voucherul se  poate utiliza doar pentru produse care nu fac obiectul altor promotii sau reduceri. Daca se utilizeaza voucherul pentru comenzi ce cuprind produse cu discount si produse care nu au discount, in acest caz reducerea se va face doar pentru produsele care nu se afla in alte promotii.

 

Voucherele va ofera posibilitatea sa beneficiati de un discount fix pentru orice comanda in perioada de valabilitate mentionata. Clientul nu poate transmite voucherul unui alt user si nu poate primi echivalentul in lei al voucherului.

 Clientii au posibilitatea de a utiliza aceste vouchere prin bifarea lor in partea din dreapta jos a paginii de cumparaturi dupa selectarea produselor dorite, urmand sa se reduca din valoarea comenzii procentul voucherului utilizat.