Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Happy Memories SRL. („Babybu.ro”), cu sediul in Str. Rozelor, Nr.10, Sancraiu de Mures, Mures, Romania.

 

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet, Babybu.ro.

 

 1. DECLARATIE

Babybu.ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

 

 1. COLECTAREA SI UTILIZAREA INFORMATIEI 

Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma. Datele dumneavoastre pot fi comunicate doar in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Roman prin mandat judiciar.

 

Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei in vederea livrării comenzilor de către firmele de curierat, servicii de plata bancar si furnizarea de servicii de asigurare.

 

Toate aceste date colectate sunt pastrate pana cand utilizatorul cere ca acestea sa fie sterse.

 

Colectam informatii atunci cand ne furnizati date prin: abonarea la newsletter, trimiteti feedback sau e-mail la adresa noastra sau achizitionati produse de pe acest site, pentru trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS), de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt: datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (daca ati dat accesul) si informatiile pe care ni le-ati trimis sau transmis din conversatiile cu operatorul nostru si mesajele trimise).

 

Scopurile si temeiurile de prelucrari

 

A . Daca sunteti client al Babybu.ro, Happy Memories SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 

- pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Babybu.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe Babybu.ro, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si Happy Memories SRL, definit in cuprinsul Termenelor si conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si Happy Memories SRL .

 

- pentru indeplinirea obligatiilor legale in care,  Happy Memories SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul Babybu.ro, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Happy Memories SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin Babybu.ro .

 

- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta  (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Happy Memories SRL, prin Babybu.ro.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

 

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Contul meu | Abonarile mele . Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale, puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail / sms continand comunicari comerciale.

 

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 

- in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Babybu.ro, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe Babybu.ro.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Happy Memories SRL de a imbunatati permanent experienta clientilor pe Babybu.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 

 1. Daca sunteti vizitator al Babybu.ro, Happy Memories SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 

- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta  (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Happy Memories SRL, prin Babybu.ro.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

 

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Babybu.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti  folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

 

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 

- pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe Babybu.ro.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Happy Memories SRL de a asigura functionarea corecta a Babybu.ro, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor Babybu.ro, inclusiv prin solutionarea diferitelor intrebari sau reclamatii.

 

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 

 1. Daca alegeti sa aplicati la un job prin Babybu.ro, in calitate de candidat, Happy Memories SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 

- pentru desfasurarea activitatilor specifice de recrutare pentru anumite posturi vacante in cadrul Happy Memories SRL.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza demersurile la cererea dumneavoastra pentru incheierea unui contract. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Happy Memories SRL de a va avea in vedere in procesul de recrutare pentru diferite posturi.

 

- pentru celelalte scopuri si temeiuri enumerate la sectiunea B. de mai sus.

 

 1. Daca sunteti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri, Happy Memories SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 

- pentru initierea sau desfasurarea relatiei contractuala dintre Happy Memories SRL si Parteneri sau potentiali Parteneri.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Happy Memories SRL de a initia si desfasura relatiile contractuale in contextul oferirii serviciilor pe Babybu.ro. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea Happy Memories SRL de a-si desfasura activitatea.  

 

- pentru celelalte scopuri si temeiuri enumerate la sectiunea C. de mai sus.

 

 1. FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

 

4.COMANDA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de Happy Memories SRL, va trebui sa furnizati anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor Happy Memories SRL si a derularii relatiilor de tip comercial. Ca regula generala, puteti vizita website-urile Babybu.ro fara a fi necesar sa furnizati datele personale. Cu toate acestea, campurile marcate cu un asterisc indica necesitatea introducerii unor informatii de baza. Necompletarea campurilor relevante poate avea ca rezultat imposibilitatea Babybu.ro de a va oferi acces sau anumite servicii.

 

5.INFORMATII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

Atunci cand vizitati un site web dezvaluiti anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul nostru, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). Babybu.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatatii experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi in vigoare o sa fie analizate numai cu acordul dumneavoastra.

 

6.SECURITATE

In conformitate cu cerintele legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Happy Memories SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

 

Happy Memories SRL a implementat masuri fizice, electronice si administrative de protectie in conformitate cu reglementarile menite sa protejeze datele dumneavoastra personale.

Aceste date pot fi accesate doar de catre un numar restrans de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidentialitate.

Depunem eforturi pentru a proteja Babybu.ro si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem.

 

In special:

 

Va oferim acces securizat la datele personale

Ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme.

Restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate  care sunt indreptatite sa afle respectivele informatii pentru a le putea prelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii.

In cazul in care baza noastra de date a fost afectata in vreun fel ne asumam responsabilitatea de a va anunta si a anunta si autoritatile GDPR in maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

 

 1. ANUNTAREA MODIFICARILOR 

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta pagina astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.

 

Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

 

 1. DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI

Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

- Dreptul de acces la date (orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa office@Babybu.ro);

- Dreptul la informare (operatorul este obligat sa aduca la cunostinta utilizatorului prelucrarea datelor sale cu caracter personal);

- Dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);

- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;

- Dreptul de interventie asupra datelor (orice solicitare de modificare sau stergere a datelor personale se poate face prin email la adresa office@Babybu.ro); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte); 

 

Exista diverse metode de a renunta la primirea mesajelor de marketing:

 • Trimiteti un e-mail la adresa office@Babybu.ro pentru instructiuni.
 • Faceti clic pe link-ul de la sfarsitul unui e-mail sau text de marketing pentru a va dezabona;
 • Spuneti-i consultantului daca primiti un apel de marketing;
 • Trimiteti un e-mail folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, www.Babybu.ro

 

9.STERGEREA SI MODIFICAREA INFORMATIILOR PERSONALE 

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa o cerere in scris, la office@babybu.ro, in care veți solicita sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate, sau pentru a cere stergerea acestor date.

 

 1. CADRUL LEGAL

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor Romanesti in vigoare. 

 

Happy Memories SRL este o societate cu raspundere limitata, organizata si functionand conform legislatiei din Romania, inregistrata in Registru Comertului sub nr. J26/1146/2016, cod unic de identificare RO 36440045,  sediul Str. Rozelor, Nr.10, Sancraiu de Mures, jud. Mures, Romania.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

De asemenea, Babybu.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care Happy Memories SRL a incheiat parteneriate in vederea finalizarii si procesarii unei comenzi.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Babybu.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Babybu.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.