1.Campania Baby Deals

  Babybu.ro doreste sa aduca clientilor oferte speciale periodice, aceste reduceri  fiind cuprinse intre 5 si 70% . Reducerile se aplica doar produselor din pagina Sale, si sunt realizate periodic in functie de producator sau importator. Campaniile se realizeaza in vederea promovarii produselor sau lansarii colectiilor noi de produse.

Produsele vor avea aplicate procente de reduceri diferite ce vor fi afisate, iar valabilitatea ofertei va fi in limita stocului disponibil si limitata ca durata de timp cuprinsa intre 1 ora si 24 de ore, dupa epuizarea acestei perioade de timp produsele nu se vor mai putea achizitiona la pretul redus.

Semnalizarea  timpului ramas se va realiza separat pentru fiecare produs in parte.

 

 

2.Campania Baby Days

Campania se desfasoara pe parcursul a mai multor zile pentru produse din unul sau mai multe Brand-uri, cu reduceri cuprinse intre 5% si 70% . Produsele vor avea aplicata reducerea pe parcursul promotiei, in limita stocului disponibil. Dupa epuizarea acestei perioade de timp, produsele nu se vor mai putea achizitiona la pretul redus.

Ofertele au valabilitate limitata si pot fi achizitionate doar pe perioada desfasurarii promotiei. Termenul de livrare este de 6-10 zile pentru produsele ce fac obiectul promotiilor. Returul produselor se poate realiza in termen de 14 zile conform legii, prin completarea formularului de retur ce se regaseste pe site la sectiunea Contact. Pentru produsele ce fac parte din promotiile mai sus mentionate, nu se pot aplica vouchere sau alte reduceri.

Produsele comercializate in aceste campanii, sunt produse noi, sigilate, conforme pentru comercializare.

Campaniile promotionale efectuate pe Babybu.ro privind reducerile de pret pentru produse au valabilitate limitata si se livreaza in limita stocului disponibil !

 

Reducerile se realizeaza in colaborare cu furnizorii sau importatorii produselor, au durata de timp limitata si procent diferit de reducere in functie de Brand, in limita stocului disponibil. Reducerea va fi semnalizata corespunzator prin afisarea pretului intreg cat si a pretului redus. Livrarea se va realiza prin curierat rapid in intervalul a 6-10 zile de la confirmarea comenzii, exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. Pot exista situatii exceptionale, cand produsul comandat nu se mai afla pe stocul furnizorului sau a importatorului in momentul comenzii. Daca un produs comandat aflat la reducere nu se mai afla pe stoc in momentul comenzii poate fi adus pe comanda  in termen maxim de 30 de zile in limita stocului disponibil la fabrica. Pretul produselor aduse pe comanda se poate modifica fata de pretul afisat in momentul efectuarii comenzii, situtie ce vi se aduce la cunostinta  de operatorii nostri, privind modificare termenului de livrare si / sau modificarea de pret.

 

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica).

3. Campania Black Friday 

  -     Comanda online ! Produsele participante in campania Black Friday vor putea fi comandate doar online.

 

    -     Dupa comanda, vei primi pe mail si in cont confirmarea de comanda. Nu trebuie sa ne suni.

 

    -     Reducerile Black Friday nu se cumuleaza cu alte vouchere de reducere sau discount-uri.

 

 Organizatorul si regulamentul  campaniei

 

Concursul este organizat de SC Happy Memories Srl, cu sediul social in Romania, jud. Mures, Loc. Sancraiu de Mures, Str. Rozelor, nr. 10. 

 

Concursul se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii campaniei.

  

Mecanismul campaniei

 În perioada desfasurarii campaniei, organizatorul va posta produsele participante in campania Black Friday, acestea fiind afisate intr-o pagina speciala creata pentru aceasta campanie. Produsele vor fi marcate special, fiecare produs va avea afisat pretul initial si pretul din promotie, cat si procentul de discount de care beneficiaza. Produsele participante in promotie vor fi vizibile si pe site fiind marcate special cu ”Black Friday” .

 

Produsele participante in promotie beneficiaza de reduceri cuprinse intre 5% si 70%. Ofertele sunt disponibile in limita stocului disponibil .

Pentru produsele din campania Black Friday nu se aplica alte reduceri, vouchere, procentul de reducere nu se poate aplica si pentru alte produse ce nu participa in promotie .

 

Procedura comanda

 

Produsele comandate online prin Cont client vor avea prioritate in procesare, pentru ca o comanda sa fie valabila este nevoie de completarea corecta a formularului de comanda, in special a datelor de livrare. Este nevoie de o adresa de livrare reala si numar de telefon corect.

 

 Livrare

 

Pentru comenzile realizate in campania Black Friday exista posibilitatea sa existe intarzieri in livrarea produselor. Termenul  de livrare al produselor este de 1 pana la 15 zile lucratoare. Intarzierile fata de termenul de livrare standard cu 1-5 zile se poate datora volumului mare de comenzi dar si a volumului de colete pe care firmele de curierat il au de livrat.

 

 Temeiul legal

 

Prezentul regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr 99 / 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr 333 / 2003 Norme metodologice de aplicare a O.G. 99 / 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata. Returul pentru produsele comandate in campania Black Friday se face standard conform OUG 34/2014 .